Webshop

Wij bieden een breed assortiment van nagelproducten, opleidingen en workshops aan. Al onze producten zijn van de beste kwaliteit.

Welkom

Welkom op de Webshop van Amazing Nails & More. Fijn dat je bij ons een kijkje neemt. Onze webshop is geschikt voor iedereen die een passie heeft voor nagels van hobby tot professionele nagelstylist. We bieden allerlei verschillende producten aan zoals The GelBottle, Pure Nails, Klear en nog veel meer. Al deze producten zijn van de beste kwaliteit, aangezien we het cruciaal vinden om kwalitatieve producten aan onze klanten aan te bieden. 

Naast nagelproducten kopen, kan je je via onze webshop ook inschrijven voor onze opleidingen en workshops. Momenteel bieden we twee opleidingen, namelijk basisopleiding gel en basisopleiding gellak PRO en een workshop BIAB aan. De opleidingen en workshop worden gegeven door onze eigen nagelstylisten, Stephany en Freya. Heb je interesse of wens je meer informatie? Neem dan hier een kijkje of neem contact op met ons! Hopelijk tot snel!